GRATIS BEZORGING VANAF €70,-

Bianca van Leur

Luxury Scarves

shop with meent get inspired

Bij MEENT denken we met je mee. Als je houdt van mode voor langer dan vandaag, van mooie stoffen en eindeloos combineren, dan houd je vast en zeker van de merken in onze winkel. Gekleed casual, modieus elegant of stoere jeans. Voor dames en voor heren. Sinds 2011. MEENT is styling van top tot teen: kleding, accessoires, schoenen en lifestyle.

LOCAL DELIVERY SERVICE

Bij MEENT vinden we duurzaamheid belangrijk, niet alleen proberen we steeds groener in te kopen maar we houden ook rekening met het versturen van pakketten. Daarom leveren wij onze lokale webshoporders per bakfiets. Niet alleen lekker snel in huis, maar ook lekker groen. Mocht je jouw pakket gewoon even willen oppikken in de winkel is dat natuurlijk ook prima, je kunt dat aangeven tijdens de check out. Happy shopping!

Meer informatie

Personal Style Box | Easy service

Voor wie al wat langer bij Meent koopt, hebben wij een unieke service. Heb je weinig of geen tijd tijdens winkeluren om je te oriënteren, om te passen en te kopen, dan komt Meent gewoon naar je toe. We kennen je kledingstijl en –behoeften en op basis daarvan stellen we een pakket samen van items die een goede aanvulling op je garderobe kunnen zijn. Dat is de MEENT Personal Style Box. Dit pakket brengen we bij je langs. Jij past en probeert thuis. De kleding waarover je enthousiast bent hou je en de overige items gaan retour. We halen het weer bij je op, je brengt het even snel in de winkel langs en we regelen de betaling aan de kassa of per bank.

Stappenplan Personal Style Box

##formulier:stylebox##

Meer informatie