Tanks/tops - dames

 

shop with meent get inspired

Bij MEENT denken we met je mee. Als je houdt van mode voor langer dan vandaag, van mooie stoffen en eindeloos combineren, dan houd je vast en zeker van de merken in onze winkel. Gekleed casual, modieus elegant of stoere jeans. Voor dames en voor heren. Sinds 2011. MEENT is styling van top tot teen: kleding, accessoires, schoenen en lifestyle.

Personal Shopping

Steeds vaker krijgen we het verzoek om te komen shoppen op afspraak. Niet alleen is dit veel efficiënter doordat je persoonlijk advies krijgt, maar je kunt hier gewoon inplannen wanneer het jou schikt. We bieden die zowel voor heren als voor dames aan. Je kunt aangeven met wie je een afspraak wilt, en of je tijdens winkeltijden of juist 's avonds wilt komen. Tijdens een telefoongesprek kun je jouw wensen kenbaar maken zodat we ons kunnen voorbereiden en doelgericht kunnen adviseren.  

Heb je interesse in deze persoonlijke service? 

##formulier:styleadvies##

Meer informatie

Personal Style Box | Easy service

Voor wie al wat langer bij Meent koopt, hebben wij een unieke service. Heb je weinig of geen tijd tijdens winkeluren om je te oriënteren, om te passen en te kopen, dan komt Meent gewoon naar je toe. We kennen je kledingstijl en –behoeften en op basis daarvan stellen we een pakket samen van items die een goede aanvulling op je garderobe kunnen zijn. Dat is de MEENT Personal Style Box. Dit pakket brengen we bij je langs. Jij past en probeert thuis. De kleding waarover je enthousiast bent hou je en de overige items gaan retour. We halen het weer bij je op, je brengt het even snel in de winkel langs en we regelen de betaling aan de kassa of per bank.

##formulier:stylebox##

Meer informatie