Denham the Jeanmaker

Wist je dat het DENHAM logo-schaartje, geborduurd op elke DENHAM jeans, uit 691 steekjes bestaat? Dan weet je ook dat DENHAM leeft bij hun motto ‘The Truth is in the Details’. DENHAM ontwikkelt elke jeans in Italië of Japan, waar tegenwoordig de meest vooruitstrevende hitech denim innovators zitten. Oprichter, designer en eigenaar Jason Denham heeft zijn eigen design mantra: Worship tradition, destroy convention. Om het tienjarig bestaan van het merk te vieren, ontwierp hij de Jason Denham Collection, met exclusieve basics van buitengewone kwaliteit die iedereen in zijn kast zou moeten hebben.

shop with meent get inspired

Bij MEENT denken we met je mee. Als je houdt van mode voor langer dan vandaag, van mooie stoffen en eindeloos combineren, dan houd je vast en zeker van de merken in onze winkel. Gekleed casual, modieus elegant of stoere jeans. Voor dames en voor heren. Sinds 2011. MEENT is styling van top tot teen: kleding, accessoires, schoenen en lifestyle.

style advies in onze winkel

Laat je adviseren door de mensen van MEENT. We willen je leren kennen en gaan met jou op zoek naar je eigen stijl. Weet je zelf al wat je zoekt, dan wijzen we je graag de weg door onze winkel.

##formulier:styleadvies##

Meer informatie

Personal Style Box | Easy service

Voor wie al wat langer bij Meent koopt, hebben wij een unieke service. Heb je weinig of geen tijd tijdens winkeluren om je te oriënteren, om te passen en te kopen, dan komt Meent gewoon naar je toe. We kennen je kledingstijl en –behoeften en op basis daarvan stellen we een pakket samen van items die een goede aanvulling op je garderobe kunnen zijn. Dat is de MEENT Personal Style Box. Dit pakket brengen we bij je langs. Jij past en probeert thuis. De kleding waarover je enthousiast bent hou je en de overige items gaan retour. We halen het weer bij je op, je brengt het even snel in de winkel langs en we regelen de betaling aan de kassa of per bank.

##formulier:stylebox##

Meer informatie