BESTEL MET EEN ACCOUNT EN SPAAR 5% SHOPTEGOED

Paul Smith

Door een ongeluk op 17-jarige leeftijd viel zijn droom om professioneel wielrenner te worden in duigen. Na zijn revalidatie besloot Paul te starten met een kunst studie. Hij leerde veel creatieve vrienden kennen en kreeg een job in een boutique in Notting Hill. Na 2 jaar had hij daar de leiding en toen hij zijn vrouw leerde kennen startte hij met haar hulp zijn eigen winkel. Het kleermakerschap leerde hij tijdens een avondopleiding en kocht zijn doeken en stoffen op de markt. Sinds zijn eerste show in 1976 is Paul Smith een groot succesverhaal. Sinds 2001 gaat deze sympathieke designer als Sir Paul Smith door het leven.

shop with meent get inspired

Bij MEENT denken we met je mee. Als je houdt van mode voor langer dan vandaag, van mooie stoffen en eindeloos combineren, dan houd je vast en zeker van de merken in onze winkel. Gekleed casual, modieus elegant of stoere jeans. Voor dames en voor heren. Sinds 2011. MEENT is styling van top tot teen: kleding, accessoires, schoenen en lifestyle.

LOCAL DELIVERY SERVICE

Bij MEENT vinden we duurzaamheid belangrijk, niet alleen proberen we steeds groener in te kopen maar we houden ook rekening met het versturen van pakketten. Daarom leveren wij onze lokale webshoporders per bakfiets. Niet alleen lekker snel in huis, maar ook lekker groen. Mocht je jouw pakket gewoon even willen oppikken in de winkel is dat natuurlijk ook prima, je kunt dat aangeven tijdens de check out. Happy shopping!

Meer informatie

Personal Style Box | Easy service

Onze Personal Style Box service is ontstaan omdat we een unieke service willen verlenen aan onze klanten die geen tijd hebben om naar onze winkel te komen maar wel gebruik willen maken van ons advies en expertise. Deze service werkt heel goed als je al een tijdje klant bij ons bent waardoor we jouw smaak kennen en weten wat bij jou past. Zeker als je in Haarlem en omstreken woont is het een hele fijne en snelle service aangezien we dan kunnen bezorgen en ruilen met de bakfiets.  
 
HOE HET WERKT:
1. Vul onderstaand formulier in. Mocht je een specifieke wens hebben kun je dat hier alvast aangeven. Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om kort door te nemen waar je behoeften liggen, waarna we samen bepalen uit hoeveel items de Style Box ongeveer zal bestaan.
 
2. Naar aanleiding van de grootte van de box betaal je vooraf een bedrag wat geldt als borg voor de items die je zult ontvangen.

3. Wij gaan voor je aan de slag! We stellen een box voor je samen met verschillende opties en nemen een persoonlijk filmpje voor je op waarin we je uitleggen hoe je de items kunt combineren.

4. We bezorgen de box kostenloos bij je thuis met onze bakfiets in Haarlem e.o. Of we sturen hem per post naar je toe.

5. Jij kunt op je gemak thuis passen en beslist welke items je leuk vindt en je wilt houden, de rest halen we weer bij je op of retourneer je.

6. Het te betalen bedrag wordt verrekend met de borg. Betalen kan vervolgens met Tikkie of het resterende bedrag wordt teruggestort.
 
Easy toch?

##formulier:stylebox##

Meer informatie