MEENT

MEENT geeft jou de ruimte.

Ruimte voor je eigen stijl, voor jouw wensen.

Bij MEENT denken we met je mee. Als je houdt van mode voor langer dan vandaag, van mooie stoffen en eindeloos combineren, dan houd je vast en zeker van de merken in onze winkel. Gekleed casual, modieus elegant of stoere jeans. Voor dames en voor heren. Sinds 2011. MEENT is styling van top tot teen: kleding, accessoires, schoenen en lifestyle.

We maken graag van shoppen een beleving; in ons ruime en karakteristieke pand kun je bijkletsen aan de tafel met een kopje koffie, met een fijne collectie om je heen. Je kinderen vermaken zich op het hobbelpaard. De sfeer van de winkel zorgt dat je je meteen thuis voelt. Vanwege het frisse groen, vintage décor en de stoere interieurelementen. Dat brengt rust en overzicht. En het laat de collecties stralen.

Laat je adviseren door de mensen van MEENT. We willen je leren kennen en gaan met jou op zoek naar je eigen stijl. Weet je zelf al wat je zoekt, dan wijzen we je graag de weg door onze winkel.

De winkel is zeven dagen per week open. Behalve op de winkelvloer zijn we er ook op andere manieren voor jou. Reserveer je stijl of laat ons de MEENT Personal Style Box bij je thuisbrengen. Korter of langer? Kleermakerservice is bij je nieuwe aankoop inbegrepen, mocht dat nodig zijn.

De merken in onze collectie ontwerpen en produceren met aandacht voor detail en afwerking, maar ook met zorg voor de makers. Deze merken bezitten eigenheid en gaan voor comfort, vaak met een vleugje humor. Kleding is een ambacht, styling eveneens. Kom het beleven bij MEENT.  

Adres

Anegang 27A
2011 HR, Haarlem
Telefoon +31 23 551 56 56

MEENT
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag13:00 - 17:00