BESTEL MET EEN ACCOUNT EN SPAAR 5% SHOPTEGOED

Personal Style Box | Easy service

Onze Personal Style Box service is ontstaan omdat we een unieke service willen verlenen aan onze klanten die geen tijd hebben om naar onze winkel te komen maar wel gebruik willen maken van ons advies en expertise. Deze service werkt heel goed als je al een tijdje klant bij ons bent waardoor we jouw smaak kennen en weten wat bij jou past. Zeker als je in Haarlem en omstreken woont is het een hele fijne en snelle service aangezien we dan kunnen bezorgen en ruilen met de bakfiets.  
 
HOE HET WERKT:
1. Vul onderstaand formulier in. Mocht je een specifieke wens hebben kun je dat hier alvast aangeven. Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om kort door te nemen waar je behoeften liggen, waarna we samen bepalen uit hoeveel items de Style Box ongeveer zal bestaan.
 
2. Naar aanleiding van de grootte van de box betaal je vooraf een bedrag wat geldt als borg voor de items die je zult ontvangen.

3. Wij gaan voor je aan de slag! We stellen een box voor je samen met verschillende opties en nemen een persoonlijk filmpje voor je op waarin we je uitleggen hoe je de items kunt combineren.

4. We bezorgen de box kostenloos bij je thuis met onze bakfiets in Haarlem e.o. Of we sturen hem per post naar je toe.

5. Jij kunt op je gemak thuis passen en beslist welke items je leuk vindt en je wilt houden, de rest halen we weer bij je op of retourneer je.

6. Het te betalen bedrag wordt verrekend met de borg. Betalen kan vervolgens met Tikkie of het resterende bedrag wordt teruggestort.
 
Easy toch?
Vul het onderstaande formulier aan om meer informatie over jouw stylebox te krijgen.

Naam is niet ingevuld.

E-mail is niet ingevuld.Ongeldig e-mail adres.

Telefoon is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

nieuwsbrief is niet ingevuld.

Vraag is niet ingevuld.