BESTEL MET EEN ACCOUNT EN SPAAR 5% SHOPTEGOED

Personal Style Box | Easy service

Onze Stylebox service is ontstaan omdat we een unieke service willen verlenen aan onze klanten, die bijvoorbeeld geen tijd hebben om naar onze winkel te komen maar wel gebruik willen maken van ons advies en expertise. Tijdens de lockdown van vorig jaar hebben we met de Personal Style Box heel veel klanten blij kunnen maken met mooie sets geselecteerd op basis van persoonlijke behoeften en smaak. Uiteraard staan we ook nu weer voor je klaar en brengen we MEENT graag bij je thuis. Of je nu een selectie van de mooiste SALE-items wilt ontvangen of gaat voor een selectie van nieuwste items van je favoriete merk: beide is mogelijk! 
 
HOE HET WERKT:
1. Vul onderstaand formulier in. Mocht je een specifieke wens hebben kun je dat hier alvast aangeven. Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om kort door te nemen waar je behoeften liggen, waarna we samen bepalen uit hoeveel items de Style Box ongeveer zal bestaan.
 
2. Je bestelt een Style Box voor een bedrag naar keuze op onze website. Dit bedrag geldt als borg voor de items die je zult ontvangen.

3. Wij gaan voor je aan de slag! We stellen een box voor je samen met verschillende opties en nemen een persoonlijk filmpje voor je op waarin we je uitleggen hoe je de items kunt combineren.

4. We bezorgen de box kostenloos bij je thuis met onze bakfiets in Haarlem e.o. Of we sturen hem per post naar je toe.

5. Jij kunt op je gemak thuis passen en beslist welke items je leuk vindt en je wilt houden, de rest halen we weer bij je op of retourneer je.

6. Het te betalen bedrag wordt verrekend met de borg. Betalen kan vervolgens met Tikkie of het resterende bedrag wordt teruggestort.
 
Easy toch?
Vul het onderstaande formulier aan om meer informatie over jouw stylebox te krijgen.

Naam is niet ingevuld.

E-mail is niet ingevuld.Ongeldig e-mail adres.

Telefoon is niet ingevuld.Vul een geldig nummer in.

nieuwsbrief is niet ingevuld.

Vraag is niet ingevuld.