GRATIS BEZORGING VANAF €70,-

Stappenplan Personal Style Box

Personal Style Box

Voor wie al wat langer bij Meent koopt, hebben wij een unieke service. Heb je weinig of geen tijd tijdens winkeluren om je te oriënteren, om te passen en te kopen, dan komt MEENT gewoon naar je toe. We kennen je kledingstijl en –behoeften en op basis daarvan stellen we een pakket samen van items die een goede aanvulling op je garderobe kunnen zijn. Dat is de MEENT Personal Style Box. Dit pakket brengen we bij je langs. Jij past en probeert thuis. De kleding waarover je enthousiast bent hou je en de overige items gaan retour. We halen het weer bij je op, je brengt het even snel in de winkel langs en we regelen de betaling aan de kassa of per bank.

 

Stap 1 Meld je aan via onze website

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Wij nemen contact met je op en nemen jouw persoonlijke wensen door. Op basis van jouw aankoophistorie en jouw persoonlijke wensen maken we een inschatting in de grootte van de Personal Style Box. 

Stap 2 Aankoop op webshop

Op onze webshop staan 4 producten Personal Style Box. Het bedrag wat je kiest wordt gezien als waarborgsom. We rekenen ongeveer de helft als waarborgsom. Bij Box 1 betaal je € 250 waarbij de waarde van de inhoud van de Personal Style Box rond de € 500 zal liggen. Als je voor Box 2 kiest betaal je een waarborgsom van € 500 waarna je een Personal Style Box met een inhoud van € 1000 zult ontvangen. 

Op het moment dat je het product aanschaft via onze webshop ga je akkoord met deze koopovereenkomst en met onze algemene voorwaarden.

Voor het kopen van een Personal Style Box klik hier

Stap 3 Proefperiode

Je koopt op basis van een proefperiode. Een koopovereenkomst op proefbasis is onderhevig aan de goedkeuringsvoorwaarden van de klant. De koopovereenkomst treedt in werking nadat de proefperiode is verstreken. Tijdens de proefperiode kun je de kleding passen en beoordelen.

 Stap 4 De overeenkomst

Er komt een overeenkomst tot stand na het verstrijken van 5 dagen (“proefperiode”) na ontvangst van de Personal Style Box. Artikelen die je niet binnen de proefperiode retourneert aan MEENT gelden als zijnde aanvaard. Stilzwijgen geldt als instemming. Artikelen die je niet wenst te houden, kunnen binnen de proefperiode worden teruggezonden voorzien van de originele verpakking en prijskaartjes. Artikelen die reeds zijn gedragen mogen uiteraard niet worden geretourneerd.

Stap 5 Betaling

Na de proefperiode zullen we het totaal te betalen bedrag verrekenen met de waarborgsom. Het overige te betalen bedrag kan middels een Tikkie, bankoverboeking of in de winkel kunnen worden voldaan.

 

Aan deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden onderhevig.