BESTEL MET EEN ACCOUNT EN SPAAR 5% SHOPTEGOED

The Makers | Vakmanschap

Sinds kort verkopen wij voor heren jasjes (blazers) van The Makers. Wat ons betreft een hele mooie toevoeging aan onze collectie en jouw garderobe! De jasjes zijn voor meerdere gelegenheden goed te combineren. Zowel zakelijk met een net overhemd en pantalon als (smart)casual met een goede jeans en sportieve half-zip trui of sweater.

The Makers is een Nederlandse producent van pakken die 3 generaties geleden (1946) is opgericht door Miel van Gils. Het bedrijf wordt nu geleid door de 3e generatie Van Gils en produceert voor diverse bekende merken. Onder de noemer ‘’Made to Order’’ produceren zij ook speciaal voor MEENT naar onze specifieke wensen. Uniek dus!

Kies je voor een jasje van The Makers, dan kies je voor vakmanschap en kwaliteit. Al 3 generaties kennis over pasvorm, materiaal en snit hebben geresulteerd in sublieme producten die wat ons betreft echt de moeite waard zijn.

We hebben de jasjes in 5 verschillende kleuren en uitvoeringen. Bekijk ze nu in onze webshop of kom ze passen in de winkel. We helpen je graag met het vinden van de juiste uitvoering en combinatie met jouw stijl. 

 

afbeelding voor product the makers blazer  afbeelding voor product the makers blazer  afbeelding voor product the makers blazer  afbeelding voor product the makers blazer  afbeelding voor product the makers blazer